Aller au contenu

Photo

TI POT' KONFITI COCO.


  • Veuillez vous connecter pour répondre
Aucune réponse à ce sujet

#1 decker

decker

    Tlpsien ++

  • Membre
  • PipPipPip
  • 222 messages

Posté 28 décembre 2015 - 09:51

nannan aw té enlè.
yo téka kriyéy dlo pan,
é nou téka véyéy,
kon lèt enlè difé.
Dépi kèk tan,
Yo vini tchuiy.
Pou yo caléy, pou yo lavéy
épi gragéy.
anba tizon à chabon là,
nannan aw rélé chui chui chui.
lè y fin pa konpran,
ki yo tékay mayéy èvè doucin,
en tout tizon à difé là,
manzè kannel vin fè makrel.
apwé tizon à difé là,
konpè citwon mèt grinn sel ay.
vou, ti pot konfiti coco là,
yo wouvè couvèti aw.
é jôdi jou, malad à lodè aw,
missié vonvon pa sav tchimbé.
fanm créyol, chabin, milatres, négrès,
zot ka sanm ti pot konfiti coco là.
Mé pa kité lodè kannel à zot chapé.
Paskè minm si ni ki ka pensé chac zôtèy ni sandal ay,
Nou, nonm créyol chabin , milat, nèg
Douvan zot, fanm, nou kon vonvon.